zoek in ons aanbod

Geef uw zoekcriteria in om een gedetailleerde lijst met panden te krijgen.

Prijs:
 - €


         100     200     300     400     500     600     700     +800
sorteren op prijs | datum | gemeente

Te huur : Appartement te Sint-Niklaas

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, lift, garage.
Inkom, berging, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers, keuken, lift, garage nr. 17, terras, centrale verwarming op aardgas.

Prijs:  €600 /maand

Te huur : Woning te Sint-Niklaas

Half open bebouwing met 3 slaapkamers, tuin, garage.
Inkom, tussenhall, afzonderlijk toilet, keuken, berging, woonkamer, badkamer, drie slaapkamers, garage, tuin, veranda, kelder en centrale verwarming op mazout.

Prijs:  €695 /maand

Te huur : Appartement te Sint-Niklaas

Net dakappartement met een slaapkamer
Inkom, keuken, berging, woonkamer, badkamer, een slaapkamer en centrale verwarming op aardgas.

Prijs:  €450 /maand

Te huur : Appartement te Sint-Niklaas

Instapklaar prachtig centraal gelegen appartement 2de V, 2 slaapkamers, lift, garage, mooie tuin.
Zeer ruim appartement met prachtig uitzicht over de Grote Markt van Sint-Niklaas. Het is gelegen op de 2e verdieping van een gebouw met lift en omvat een inkomhal met gastentoilet, een zeer ruime living met sierschouw met gasbrander, een volledig ingerichte en functionele keuken, een badkamer met ligbad en toilet, 2 slaapkamers, een zeer groot terras met extra grote berging. Vanop het terras kijkt men op een mooie gezamenlijke tuin met vijver waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Achter het gebouw is er een garage en een staanplaats beschikbaar. Er is een grote kelder met aansluiting voor wasmachine en droger. Het appartement beschikt overal over ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op gas. De verwarmingsinstallatie werd onlangs vervangen door een hoogrendementsketel. De living is voorzien van vol eiken parket en de 2 slaapkamers werden pas voorzien van laminaat.

Prijs:  €875 /maand

Te huur : Kantoor te Sint-Niklaas

Topklas kantoor gebouw - uniek op de markt!
Dit ruim bureel is voorzien van mooie ontvangstruimte met secretariaat, 2 directie kantoren, een grote en kleine vergaderruimte, 5 afzonderlijke kantoren met een minimum equivalent van 11 bureaus, computer, printer en telefooncentrum, ingerichte keuken met eetruimte, sanitairblok (m/v), stookruimte, eigen oprit en parking. Bovenop deze ruime en alles omvattende inrichting kan u tijdens het werk genieten van een prachtig zicht op gemeenschappelijke binnentuin.

Prijs:  €3 650 /maand

Te huur : Appartement te Melsele

Prachtig appartement in het centrum van Melsele - 1e verdieping links - LIFT - E-peil:58
Super geïsoleerd appartement! E-peil 58 Inkomhal met vestiaire en toilet, living, open ingerichte keuken met toestellen, ingerichte badkamer, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, twee slaapkamers, ruim terras, garage en cv/aardgas. Voorzijde appartement: parkuitzicht, achterzijde appartement: zuidgericht.

Prijs:  €790 /maand

Te huur : Appartement te Sint-Niklaas

Appartement 1ste verd.met garage
Inkomhal, volledig ingerichte keuken, berging, afzonderlijk toilet, mooie ruime woonkamer uitgevend op prachtig groot terras, ingerichte badkamer, twee slaapkamers en centrale verwarming op aardgas, gesloten garagebox nr. 34.

Prijs:  €595 /maand

Te huur : Bedrijfsvastgoed te Sint-Niklaas

Prachtig bedrijvencomplex met magazijnen en burelen.
Dit bedrijfsgebouw is gelegen in het industriepark "Europark-Noord" te Sint-Niklaas. Het gebouw is goed bereikbaar via de op- en afrit van de E17 (Gent - Antwerpen). De opslagplaatsen hebben een polybetonvloer en lenen zich perfect voor opslag. Verlichting is voorzien met lichtkoepels en TL-lampen. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig, zoals verwarming op aardgas, elektriciteit, internet aansluiting, telefonie,... De magazijnen hebben een vrije hoogte van 3 (unit 1) tot 6 meter (unit 2), het dak is geïsoleerd. Elke unit is voorzien van sectionaalpoort. Beide units hebben een kantoorruimte. Het betreft kantoren met alle nutsvoorzieningen en sanitair. Unit 1 en 2 kunnen samengevoegd worden. Onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Unit 1: 1400 m2 opslagruimte (€ 3.400/maand), unit 2: 1200 m2 opslagruimte (€ 2.800,00).

Prijs:  €3 400 /maand

1 .
2 .
3 .
4 .
5 .
6 .
7 .
8 .
9 .
12