Woonbureau

Welkom op onze website

NV WOONBUREAU is een kantoor met jarenlange ervaring.
We opende onze deuren voor het eerst in 1948 en zijn nu uitgebouwd tot een veelzijdig kantoor in uw streek.
Onze kantoren zijn gevestigd in Sint-Niklaas, Beveren en Lokeren. Dit vormt een ervaren en professioneel team, dat graag ter uwer beschikking staat.

We bieden ondermeer volgende diensten aan:
- Verhuur
- Verkoop
- Syndic
- Beheer
- Nieuwbouw


Wist u dat...


NV WOONBUREAU zich sinds kort aangesloten heeft bij de meest representatieve beroepsvereniging, het CIB (Confederatie voor Immobiliën Beroepen).

Surf snel en ontdek waarom u het beste kiest voor een CIB-makelaar.
http://www.cib.be/content/vastgoed/waarom_een_cib_makelaarOpeningsuren


Sint-Niklaas:
Ma. - Vrij.    09u00 - 12u00 & 13u30 - 18u00
Za.              10u00 - 12u00

Beveren:
Ma. - Vrij.    09u00 - 12u00 & 13u00 - 17u00
Za.              10u00 - 12u00

In de kijker

Te huur | Onder reservatie te Sint-Niklaas
€520
Inkom, ingerichte keuken met toestellen, berging, woonkamer, badkamer met ligbad en douche, terras, twee slaapkamers, centrale verwarming op aardgas en plaats nr. 4 in gemeenschappelijke garage. De maandelijkse lasten voor het privaat waterverbruik komen op € 15,00.


meer info
Te koop te Sint-Niklaas
€695.000
Mooie inkomhal veiligheidsdeur en vestiaire, afzonderlijk toilet, ruime woonkamer met parket en met zit- en eethoek uitgevend op terrassen (voor/achter), terrassen met verlichting, opbergkasten en waterkraan, open ingerichte keuken met alle toestellen, berging, drie slaapkamers met parket, badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet, Centrale verwarming individueel op aardgas. Een staanplaats nr. 3, twee private kelders (3O en 5A).


meer info
Te koop te Sint-Niklaas
Prijs op aanvraag
Prachtige woning met op het gelijkvloers een riante inkomhal, ruime woonkamer met open keuken, keuken is volledige ingericht met alle toestellen, aanpalende berging met alle voorzieningen, garage met sectionaalpoort, bureau, mooie tuin en terras. Op de tweede verdieping vindt u vier slaapkamers, prachtige badkamer met inloopdouche, bad, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet. Centrale verwarming op aardgas.


meer info