Woonbureau

Welkom op onze website

NV WOONBUREAU is een kantoor met jarenlange ervaring.
We opende onze deuren voor het eerst in 1948 en zijn nu uitgebouwd tot een veelzijdig kantoor in uw streek.
Na meer dan 65 jaar bestaan, kunnen wij u met bescheiden fierheid melden dat dit jaar de derde generatie klaar staat om de toekomstperspectieven te garanderen.
Onze kantoren zijn gevestigd in Sint-Niklaas, Beveren en Lokeren. Dit vormt een ervaren en professioneel team, dat graag ter uwer beschikking staat.

We bieden ondermeer volgende diensten aan:
- Verhuur
- Verkoop
- Syndic
- Beheer
- Nieuwbouw


Wist u dat...


NV WOONBUREAU zich sinds kort aangesloten heeft bij de meest representatieve beroepsvereniging, het CIB (Confederatie voor Immobiliën Beroepen).

Surf snel en ontdek waarom u het beste kiest voor een CIB-makelaar.
http://www.cib.be/content/vastgoed/waarom_een_cib_makelaarWOONBUREAU BEVEREN HEEFT NIEUWE OPENINGSUREN


Ma. - vrij. : 10u00 - 16u00 (doorlopend)

Telefonisch bereikbaar:
Ma. - vrij. : 09u00 - 18u00
Za. : 10u00 - 12u00

In de kijker

Te huur te Nieuwkerken-Waas
€765
Inkomhal met afzonderlijk toilet, doorzon woonkamer met aanpalend ruim hoekterras, open ingerichte keuken met toestellen en aanpalende berging, twee ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met ligbad, dubbele lavabo met badkamermeubel, douche en toilet, centrale verwarming op aardgas, ventilatiesysteem. Private garagebox 6 ondergronds. Het gebouw het voorzien en mooie ruime lift.


meer info
Te huur te Steendorp
€1.500
Dit uniek appartement beschikt over een mooie inkomhal met veiligheidsdeur en parket voorzien van ingebouwde vestiaire en spots. De woonkamer eveneens met parket en ingebouwd TV-meubel geeft uit op het magnifieke zonneterras. Een ruime keuken met alle toestellen is onmisbaar, zo is de keuken voorzien van een combi-oven, vaatwasser, kookplaat en dampkap. Alle toestellen zijn van het merk Bosch. Het keukenblad is afgewerkt in natuursteen. Als kers op de taart geeft ook de keuken uit op het terras. Zowel een wasplaats met alle voorzieningen als een praktische berging is onontbeerlijk. Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers allen met parket, spots en ingebouwde kasten. De slaapkamer achteraan geeft uit op een extra terras. In het appartement is de prachtige badkamer voorzien met volledig badkamermeubel met spiegelkasten, spots en dubbele spoelbak, ligbad en toilet. De extra douchekamer is voorzien naast de badkamer. Alle natte cellen zijn betegeld. Om deze luxe ervaring volledig af te werken is er een kelder nr. 11 en een garage (3de box van links) beschikbaar bij het appartement. De garagebox is voorzien van een lichtpunt en van automatische kantelpoort. Verwarmen gebeurt via een centraal verwarmingssysteem op aardgas.


meer info
Te huur te Beveren-Waas
€830
Luxe appartement met inkomhal met afzonderlijk toilet en ingemaakte vestiairekast, zeer ruime woonkamer gedeeltelijk bemeubeld met zeer grote muurkast en afzonderlijke TV kast, ingerichte keuken (met keramisch kookvuur, dampkap, nieuwe oven en ijskast), ruime keukenberging, 1 slaapkamer volledig bemeubeld met grote kleerkast en dubbel verstelbaar bed, 2e zeer ruime kamer kan gebruikt worden als bureau/zitkamer/slaapkamer/hobbyruimte met kasten over volledige wand, ingerichte badkamer met badkamermeubel met dubbele ingebouwde lavabo, ligbad en toilet, mooi terras voor- en achteraan met wijds groen uitzicht, garage met automatische sectionale poort en verplaatsbare metalen rekken. Appartement met elektrische vloerverwarming, geen gas noch gasolie. Elke kamer heeft zijn eigen thermostaat.


meer info